• IMUPRO SCREEN – 450 lei

  Varianta minimalistă

  Testul ImuPro Screen oferă o analiză personalizată a reacției la 22 de alimente. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o examinare în scop de diagnostic, care nu vine însoțită de recomandări nutriționale.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO SCREEN⁺ (IMUPRO50) – 600 lei

  Prima treaptă de testare

  Imupro Screen+ oferă o analiză personalizată a reacției la 44 de alimente de bază, cum ar fi produse lactate, cereale, ouă de gaină, etc. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o analiză de diagnostic, care nu vine insoțită de recomandări nutriționale.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO BASIC (IMUPRO100) – 1250 lei

  Testul în care puteți avea încredere

  ImuPro Basic testează reacția organismului dvs la 90 dintre cele mai importante alimente, cum ar fi cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO BASIC⁺ (IMUPRO200) – 2000 lei

  ImuPro Basic⁺ testează 180 de produse alimentare. Acestea includ cele 90 de alimente din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare – care pot constitui alternative viabile la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe: cereale fără gluten, alternative la produse lactate, alternative la oul de găina, alte specii de pește, vînat și mult mai multe legume și fructe.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici

 • IMUPRO COMPLETE (IMUPRO300) – 2400 lei

  Partenerul complet

  ImuPro Complet testează 270 de alimente și aditivi (inclusiv cele 90 de alimente conținute în panelul ImuPro Basic). Pe lângă cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină, sunt testate și alternativele la acestea precum și alimente specifice altor regiuni geografice. În plus, un număr mare de condimente, tipuri de ceaiuri, cafea, vin și agenți de îngroșare sau de conservare sunt examinate.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • FLORINSCAN – 1400 lei

  FlorInScan este un test de microbiom efectuat din scaun pentru evaluarea calitativă și cantitativă a compoziției florei intestinale, ale cărui rezultate contribuie semnificativ la stabilirea cauzelor diverselor boli și la configurarea unor tratamente personalizate, inclusiv a dozării corecte în tratamentele cu probiotice și prebiotice.

  Testele de microbiom FlorInScan și FlorInScan Plus au opțiunea de determinare a zonulinei, un biomarker relevant pentru permeabilitatea intestinului. Zonulina este un modulator fiziologic al joncțiunilor intercelulare strânse ale mucoasei intestinale, cu rolul de a facilita accesul substanțelor nutritive din și în intestin.

  Varianta de bază a testului FlorInScan evaluează:

  • principalele clase de bacterii: (Lactobacili, Bifidobacterii, Enterococus, Enterobacteriaceae, E.coli, Candida etc.)
  • probă de digestie
  • pH
  • elastaza pancreatică
  • sângeri oculte

  Rezultatele testului diagnostichează disbioza și oferă posibilitatea configurării unui tratament personalizat cu pre și probiotice și/sau alte suplimente alimentare, precum și recomandări de modificare a dietei.