• IMUPRO BASIC (IMUPRO100) – 1250 lei

       Testul în care puteți avea încredere

  ImuPro Basic testează reacția organismului dvs la 90 dintre cele mai importante alimente, cum ar fi cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

  https://testedebine.ro/imupro/imupro-basic.html

 • IMUPRO BASIC⁺ (IMUPRO200) – 2000 lei

  ImuPro Basic⁺ testează 180 de produse alimentare. Acestea includ cele 90 de alimente din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare – care pot constitui alternative viabile la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe: cereale fără gluten, alternative la produse lactate, alternative la oul de găina, alte specii de pește, vînat și mult mai multe legume și fructe.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici

  https://testedebine.ro/imupro/imupro-basic-plus.html

 • IMUPRO COMPLETE (IMUPRO300) – 2400 lei

  ImuPro Complet testează 270 de alimente și aditivi (inclusiv cele 90 de alimente conținute în panelul ImuPro Basic). Pe lângă cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină, sunt testate și alternativele la acestea precum și alimente specifice altor regiuni geografice. În plus, un număr mare de condimente, tipuri de ceaiuri, cafea, vin și agenți de îngroșare sau de conservare sunt examinate.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

  https://testedebine.ro/imupro/imupro-complete.html

 • IMUPRO VEGETARIAN – 1250 lei

  ImuPro Vegetarian testează cele mai importante 90 de alimente, cum ar fi legumele, fructele, cerealele, produsele lactate și ouăle de găină obişnuite, precum și unele superalimente. Veți găsi mai jos o prezentare generală a alergenilor testaţi.

  Lista alimentelor testate o puteți vizualiza aici.

  https://testedebine.ro/imupro/imupro-vegetarian.html

 • FLORINSCAN – 1400 lei

         FlorInScan este un test de microbiom efectuat din scaun pentru evaluarea calitativă și cantitativă a compoziției florei intestinale, ale cărui rezultate contribuie semnificativ la stabilirea cauzelor diverselor boli și la configurarea unor tratamente personalizate, inclusiv a dozării corecte în tratamentele cu probiotice și prebiotice.

  Testele de microbiom FlorInScan și FlorInScan Plus au opțiunea de determinare a zonulinei, un biomarker relevant pentru permeabilitatea intestinului. Zonulina este un modulator fiziologic al joncțiunilor intercelulare strânse ale mucoasei intestinale, cu rolul de a facilita accesul substanțelor nutritive din și în intestin.

         Varianta de bază a testului FlorInScan evaluează:

  • principalele clase de bacterii: (Lactobacili, Bifidobacterii, Enterococus, Enterobacteriaceae, E.coli, Candida etc.)
  • probă de digestie
  • pH
  • elastaza pancreatică
  • sângeri oculte

  Rezultatele testului diagnostichează disbioza și oferă posibilitatea configurării unui tratament personalizat cu pre și probiotice și/sau alte suplimente alimentare, precum și recomandări de modificare a dietei.

  https://testedebine.ro/teste-de-bine/sanatatea-intestinului/florinscan/

 • TEST MICROBIOM MIDI – 1850 lei

          Microbiom Midi este un test efectuat prin metode avansate de secvenţiere genomică de către un laborator specializat din Germania. Testul oferă informaţii despre diversitatea bacteriană și măsoară cantitatea unor numeroase specii de bacterii relevante pentru tabloul clinic al pacientului. Rezultatele testelor permit configurarea unor tratamente personalizate cu pre- și probiotice, precum și intervenţii nutriţionale precise, menite să restabilească echilibrul microbiomului intestinal.

  https://testedebine.ro/teste-de-bine/sanatatea-intestinului/microbiom-midi/