• IMUPRO SCREEN – 450 lei

  Varianta minimalistă

  Testul ImuPro Screen oferă o analiză personalizată a reacției la 22 de alimente. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o examinare în scop de diagnostic, care nu vine însoțită de recomandări nutriționale.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO SCREEN⁺ (IMUPRO50) – 600 lei

  Prima treaptă de testare

  Imupro Screen+ oferă o analiză personalizată a reacției la 44 de alimente de bază, cum ar fi produse lactate, cereale, ouă de gaină, etc. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o analiză de diagnostic, care nu vine insoțită de recomandări nutriționale.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO BASIC (IMUPRO100) – 1250 lei

  Testul în care puteți avea încredere

  ImuPro Basic testează reacția organismului dvs la 90 dintre cele mai importante alimente, cum ar fi cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.

 • IMUPRO BASIC⁺ (IMUPRO200) – 2000 lei

  ImuPro Basic⁺ testează 180 de produse alimentare. Acestea includ cele 90 de alimente din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare – care pot constitui alternative viabile la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe: cereale fără gluten, alternative la produse lactate, alternative la oul de găina, alte specii de pește, vînat și mult mai multe legume și fructe.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici

 • IMUPRO COMPLETE (IMUPRO300) – 2400 lei

  Partenerul complet

  ImuPro Complet testează 270 de alimente și aditivi (inclusiv cele 90 de alimente conținute în panelul ImuPro Basic). Pe lângă cărnuri, legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă de găină, sunt testate și alternativele la acestea precum și alimente specifice altor regiuni geografice. În plus, un număr mare de condimente, tipuri de ceaiuri, cafea, vin și agenți de îngroșare sau de conservare sunt examinate.

  Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.